Wie

Wadrust Fotografie is Ellinor Hellemans

Foto’s zorgen ervoor dat we de tijd nemen, stil staan en bewust worden bij dat waar het om gaat. Ik kan zelf erg blij worden van de foto’s van onze kinderen, niet alleen waar ze mooi op staan, maar ook van de momenten waarop de foto’s zijn genomen of op de plekken die belangrijk voor ons waren. Graag wil ik anderen ook laten genieten van hun momenten. Als fotograaf sta ik daar buiten maar mag toch meekijken Zo kan ik de herinneringen voor je vastleggen. Ik kijk graag om mij heen en ik heb oog voor details. Deze momenten, breng ik in beeld en geef ik terug. De tijd nemen en stil staan bij dat waar het om gaat.

Mijn gedrevenheid en het ontwikkelen om het juiste moment te kunnen fotograferen heb ik geleerd tijdens mijn ervaringen als Video-hometraining (VHT) en Video interactie begeleiding (VIB) waarop alle aandacht gericht is op positieve communicatie. Dit probeer ik om te zetten in de fotografie. Ik laat me leiden door mijn intuïtie en kennis van meer dan 25 jaar ervaring in de (ambulante) hulpverlening. Door goed te luisteren en aan te sluiten kan ik het zetje geven tot mooie inzichten en bewegingen. Beelden zijn een sterk middel om overtuigingen en veranderingen in gang te zetten.

Daarnaast heb ik sinds 2008 samen met mijn partner www.wadrust.nl opgericht. Wij komen veel op de wadden en zijn graag buiten. Onze drijfveer in het leven is leren terwijl je dingen doet en in beweging bent. Het is een mooie en actieve manier om vaardigheden en krachten te ontdekken.

Wij gebruiken voor Wadrust diverse locaties die we ook verhuren aan particulieren:

  • Westerkerkje te Steggerda, het kleinste kerkje van Nederland.
  • Fint te Lauwersoog, een origineel en eigentijds particulier vakantiehuis voor 6-8 personen.
  • Diverse locaties op Ameland.

Anderen omschrijven Ellinor als: "kundig, warm, spontaan, betrokken, makkelijk in contact, kan goed aansluiten en werkt met humor".

ellinor hellemans wadrust fotografie