Patricia

Het was een geweldige maar ook een spannende ervaring, vooral de zelfbewustwording was confronterend, maar ook echt een eyeopener.
Er is meer dan alleen maar de Mama zijn en partner en vriendin. Er is ook nog een IK weet ik nu en daar neem ik nu dagelijks tijd voor.
Ik probeer me nu elke dag op te maken en daar voel ik mijzelf een stuk zekerder door.
Ik heb door een moeilijke jeugd mijzelf compleet weggecijferd.
Ik heb nu samen met mijn man een samengesteld gezin van 5 kinderen en doordat mijn man fulltime onregelmatig werkt betekent dit dat de opvoeding veelal door mij gedaan wordt. Daar ben je flink druk mee! Ik doe dit met liefde maar daardoor was ik alleen maar aan het zorgen en was er geen tijd voor mijzelf. Vorig jaar juli heb ik een GBP oftewel een maagverkleining ondergaan en ben ik ruim 80 kilo kwijt geraakt en dat heeft een positief effect maar ook een negatief effect.
Het positieve is dat ik weer gezond ben, kan doen wat ik wil meer bewegen en de moeder en partner kan zijn die ik wil zijn. Het negatieve is dat mijn nieuwe lichaam niet van mij was en dat ik die moest/moet leren accepteren en dat gaat met stappen. Ellinor zag dat ik mijn handen nog voor de buik hield terwijl dat helemaal niet nodig was.
Dit is ook iets wat ik geleerd heb tijdens de shoot. Weer durven kijken naar mijzelf en mijn lichaam.
Hoe kan ik steviger staan en waardoor ik ook sterker voel en een hele andere uitstraling krijg.
Dit heb ik zeker bij me gehouden en straal ik tegenwoordig ook uit.
Ik heb er echt iets uit kunnen halen waar ik wat aan heb. Ik kan dit iedereen aanraden om het te doen omdat je zekerder wordt en zelfbewuster.

Groetjes Patricia